קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק יוצא דביק, אין מה לחשוש). עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס''מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
מניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל קצת פפריקה מתוקה ואורגנו.
אופים במשך כ-20-22 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ומגישים לצד סלט. בתיאבון!!!
גיוונים: במקום הזעתר בבצק אפשר להוסיף פפריקה מתוקה או אורגנו. אפשר לגוון את הציפוי עם קצח, שומשום, זעתר. ניתן להגיש לצד גבינה לבנה מתובלת בשמן זית ותבלינים.