ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
350 ג' קמח (שתיים וחצי כוסות)
-
11 ג' שמרים יבשים / 25 ג' שמרים טריים
-
-
-
-
180 מ"ל מים חמים (שלושת רבעי כוס
אופן ההכנה
-
1
1. לשים במיקסר את הקמח והשמרים מעט לערבב ולהוסיף את הסוכר, מלח שמן והמים, לעבד לבצק רך וחלק, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כ 45 דקות..
-
2
2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, ליצור כדורים ולהתפיח עוד 20 דקות..
-
3
3. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 45 דקות, לחלק את הבצק לשלושה חלקים ללוש ליצור שלושה כדורים ולהתפיח עוד כ 20 דקות..
-
4
4. כל כדור למתוח עם האצבעות לאורך 30 ס"מ ולהניח בתבנית על נייר אפייה, להמתין 10 דקות לעשות בורות עם האצבעות..
-
5
5. לחמם תנור ל 225 מעלות..
-
6
6. להוסיף מה שרוצים ג.בולגרית/זיתים/חצילים/בטטה.
-
7
7. להזליף שמן זית על הפוקצ'ות לפזר מלח גס, לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.
-
8
בתאבון❤.
1
1. לשים במיקסר את הקמח והשמרים מעט לערבב ולהוסיף את הסוכר, מלח שמן והמים, לעבד לבצק רך וחלק, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח כ 45 דקות..
2
2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, ליצור כדורים ולהתפיח עוד 20 דקות..
3
3. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 45 דקות, לחלק את הבצק לשלושה חלקים ללוש ליצור שלושה כדורים ולהתפיח עוד כ 20 דקות..
4
4. כל כדור למתוח עם האצבעות לאורך 30 ס"מ ולהניח בתבנית על נייר אפייה, להמתין 10 דקות לעשות בורות עם האצבעות..
5
5. לחמם תנור ל 225 מעלות..
6
6. להוסיף מה שרוצים ג.בולגרית/זיתים/חצילים/בטטה.
7
7. להזליף שמן זית על הפוקצ'ות לפזר מלח גס, לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.
8
בתאבון❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים