להכין את הבצק לשטח אותו על תבנית (להכין את המלית, לפרוס הבצל, לחמם חמאה עם שמן ולטגן הבצל על אש בינונית כ-20 דק' במחבת מכוסה. לטרוף ביצים עם שמנת לתערובת אחידה, להוסיף גבינה ותבלינים, בצל ולצקת על הבצק שבתבנית. לאפות כחצי שעה..
1
להכין את הבצק לשטח אותו על תבנית (להכין את המלית, לפרוס הבצל, לחמם חמאה עם שמן ולטגן הבצל על אש בינונית כ-20 דק' במחבת מכוסה. לטרוף ביצים עם שמנת לתערובת אחידה, להוסיף גבינה ותבלינים, בצל ולצקת על הבצק שבתבנית. לאפות כחצי שעה..