לןגן

פאי בצל

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 22/02/2018 | 00:26
פאי בצל

תקציר המתכון: מעולה וקוצרת מחמאות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. להכין את הבצק לשטח אותו על תבנית (להכין את המלית, לפרוס הבצל, לחמם חמאה עם שמן ולטגן הבצל על אש בינונית כ-20 דק' במחבת מכוסה. לטרוף ביצים עם שמנת לתערובת אחידה, להוסיף גבינה ותבלינים, בצל ולצקת על הבצק שבתבנית. לאפות כחצי שעה.