ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
10 גרם שמרים יבשים או טריים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מכניסים למיקסר את כל החומרים בלי החמאה ומערבלים אבל לא יותר מדי והמלח נכנס בסוף.
-
2
2)ממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור.
-
3
3) עוטפים בניילון נצמד ואומרים לילה טוב בקירור ללילה שלם ❄.
-
4
בוקר טוב בצק יקר.
-
5
4)מרדדים לעיגול ושמים את החמאה הרכה במרכז ומקפלים כמו ספר ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעוד שעה ❄.
-
6
5)קיפול מס"2 עושים אותו דבר מקפלים תמיד! תמיד ! כמו ספר.
-
7
6) עוטפים בניילון נצמד ומנוחה לעוד 20 דק.
-
8
7) קיפול מס "3 ואחרון תמיד כמו ספר ומנוחה ל15 דק בקירור❄.
-
9
8)מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומרדדים לעובי ביוני וחותכים.
-
10
למשולשים ומגלגלים.
-
11
אפשר לשים שוקולד מריר .
-
12
9) מכניסים במגבת ומתפיחים לשעה במקום חמים.
-
13
10) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דק.
-
14
בהצלחה - ז'קלין פדלון.
1
1)מכניסים למיקסר את כל החומרים בלי החמאה ומערבלים אבל לא יותר מדי והמלח נכנס בסוף.
2
2)ממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור.
3
3) עוטפים בניילון נצמד ואומרים לילה טוב בקירור ללילה שלם ❄.
4
בוקר טוב בצק יקר.
5
4)מרדדים לעיגול ושמים את החמאה הרכה במרכז ומקפלים כמו ספר ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעוד שעה ❄.
6
5)קיפול מס"2 עושים אותו דבר מקפלים תמיד! תמיד ! כמו ספר.
7
6) עוטפים בניילון נצמד ומנוחה לעוד 20 דק.
8
7) קיפול מס "3 ואחרון תמיד כמו ספר ומנוחה ל15 דק בקירור❄.
9
8)מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומרדדים לעובי ביוני וחותכים.
10
למשולשים ומגלגלים.
11
אפשר לשים שוקולד מריר .
12
9) מכניסים במגבת ומתפיחים לשעה במקום חמים.
13
10) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דק.
14
בהצלחה - ז'קלין פדלון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים