ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרובית מופרדת לפרחים או משקית קפואה (אפשר להכין גם עם ברוקולי)
-
לציפוי
-
50 גר' מוצרלה מגורדת או גאודה
-
-
10 עלים קצוצים מגבעולי פטרוזיליה
-
3 בצל ירוק חתוכים לטבעות דקות
-
לרוטב הבשמל
-
-
-
200 מ''ל חלב (כוס חד פעמית לשתייה חמה)
-
-
-
150 גר' מוצרלה מגורדת או גאודה
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות..
-
2
מרתיחים בסיר מים עם 3 כפות מלח. מכניסים את הכרובית לחליטה של 7 דק' בלבד. .
-
3
שומרים בצד כוס ממי הבישול ומסננים את הכרובית..
-
4
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי ומניחים בצד..
-
5
בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים היטב..
-
6
מוסיפים בהדרגה את החלב ואת השמנת ומערבבים תוך כדי ההוספה..
-
7
מוסיפים את הגבינות ובסוף את החרדל. אם יצא סמיך מדי מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו בצד. בוזקים מלח ופלפל לפי הטעם..
-
8
מכניסים את הכרובית לסיר הרוטב ומצפים אותה היטב עם הרוטב..
-
9
מניחים בתבנית את הכרובית המוקרמת עם כל הרוטב, מפזרים מעליה את הציפוי..
-
10
מכניסים לתנור ל- 20 דק' או עד שמשחים..
-
11
בתיאבון ♥.
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות..
2
מרתיחים בסיר מים עם 3 כפות מלח. מכניסים את הכרובית לחליטה של 7 דק' בלבד. .
3
שומרים בצד כוס ממי הבישול ומסננים את הכרובית..
4
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי ומניחים בצד..
5
בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים היטב..
6
מוסיפים בהדרגה את החלב ואת השמנת ומערבבים תוך כדי ההוספה..
7
מוסיפים את הגבינות ובסוף את החרדל. אם יצא סמיך מדי מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו בצד. בוזקים מלח ופלפל לפי הטעם..
8
מכניסים את הכרובית לסיר הרוטב ומצפים אותה היטב עם הרוטב..
9
מניחים בתבנית את הכרובית המוקרמת עם כל הרוטב, מפזרים מעליה את הציפוי..
10
מכניסים לתנור ל- 20 דק' או עד שמשחים..
11
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים