אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

9,113
צפיות

דפי פילו בצורת סיגר במלית שווארמה

המתכון של
דפי פילו בצורת סיגר במלית שווארמה

נחטף כמו גרעינים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת דפי פילו שהופשרו לילה במקרר!!
  • ספריי שמן ! מאת אילנית בניזרי
  • למלית
  • חצי קילו שווארמה קצוצה
  • 2 בצלים לרצועות
  • 2 כפות שמן
  • כפית צ'ילי גרוס
  • כפית תבלין לשווארמה
  • חצי כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד להזהבה.


  • 2

    להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ בערך 15 דקות לצנן ולסנן את כל הנוזלים ! .


  • 3

    להרכבת העלים .


  • 4

    להוציא 2 דפי פילו אחד על השני , לחתוך לריבועים.


  • 5

    לרסס בספריי שמן.


  • 6

    להניח כף מהמלית בקצה.


  • 7

    לסגור את הצדדים ולגלגל כמו רולדה .


  • 8

    לסגור את הקצה עם קמח ומים ( כפית גדושה קמח מעט מים לערבב היטב ) .


  • 9

    להבריש ביצה טרופה עם כפית דבש או סילאן לפזר שומשום , לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.


  • 10

    כל אחת והתנור שלה הזמנים משתנים לכן לא אציין זמן אפייה ..


  • 11

    אני אפיתי אך ניתן גם לטגן ללא ציפוי ביצה .


1

לטגן את הבצל עד להזהבה.


2

להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ בערך 15 דקות לצנן ולסנן את כל הנוזלים ! .


3

להרכבת העלים .


4

להוציא 2 דפי פילו אחד על השני , לחתוך לריבועים.


5

לרסס בספריי שמן.


6

להניח כף מהמלית בקצה.


7

לסגור את הצדדים ולגלגל כמו רולדה .


8

לסגור את הקצה עם קמח ומים ( כפית גדושה קמח מעט מים לערבב היטב ) .


9

להבריש ביצה טרופה עם כפית דבש או סילאן לפזר שומשום , לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.


10

כל אחת והתנור שלה הזמנים משתנים לכן לא אציין זמן אפייה ..


11

אני אפיתי אך ניתן גם לטגן ללא ציפוי ביצה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים