ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילת דפי פילו שהופשרו לילה במקרר!!
-
ספריי שמן ! מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
2
להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ בערך 15 דקות לצנן ולסנן את כל הנוזלים ! .
-
3
להרכבת העלים .
-
4
להוציא 2 דפי פילו אחד על השני , לחתוך לריבועים.
-
5
לרסס בספריי שמן.
-
6
להניח כף מהמלית בקצה.
-
7
לסגור את הצדדים ולגלגל כמו רולדה .
-
8
לסגור את הקצה עם קמח ומים ( כפית גדושה קמח מעט מים לערבב היטב ) .
-
9
להבריש ביצה טרופה עם כפית דבש או סילאן לפזר שומשום , לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.
-
10
כל אחת והתנור שלה הזמנים משתנים לכן לא אציין זמן אפייה ..
-
11
אני אפיתי אך ניתן גם לטגן ללא ציפוי ביצה .
1
לטגן את הבצל עד להזהבה.
2
להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ בערך 15 דקות לצנן ולסנן את כל הנוזלים ! .
3
להרכבת העלים .
4
להוציא 2 דפי פילו אחד על השני , לחתוך לריבועים.
5
לרסס בספריי שמן.
6
להניח כף מהמלית בקצה.
7
לסגור את הצדדים ולגלגל כמו רולדה .
8
לסגור את הקצה עם קמח ומים ( כפית גדושה קמח מעט מים לערבב היטב ) .
9
להבריש ביצה טרופה עם כפית דבש או סילאן לפזר שומשום , לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.
10
כל אחת והתנור שלה הזמנים משתנים לכן לא אציין זמן אפייה ..
11
אני אפיתי אך ניתן גם לטגן ללא ציפוי ביצה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים