ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
גבינה טוב טעם/טובורג כחצי חבילה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להרתיח חלב עם חמאה ולקרר..
-
2
במיקסר לערבב קמח שמרים וסוכר..להוסיף חלמון.
-
3
ואת החלב והחמאה .אם חסר מטע נוזל להוסיף מעט מים ממש בטיפות..
-
4
להתפיח עד להכפלת הנפח. ושוה התפחה של כ 20 דק..
-
5
לחלק לשני כדורים ולפתוח לעלה..
-
6
את הצמה נמלא השוקולד נוטלה, מעל נפזר שוקולית בערך כף. וקקאו גם כף..
-
7
מעל הכל נפזר מעט סוכר..
-
8
נגלגל לרולדה. לחצות לצמה ולתפיח. למרוח בביצה לפני האפיה..
-
9
לפרחי הגביניות..
-
10
לפתוח כדור שני לעלה..
-
11
למלא במילוי הגבינה, גלגל לרולדה. לחצות את הרולדה לחתיכות ולהניח להתפחה. למרוח בביצה לפני האפיה..
-
12
לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד שמשחים ואפוי. תהנו הילה.💕.
-
13
לאחר אפיה לצפות במי סוכר.
1
להרתיח חלב עם חמאה ולקרר..
2
במיקסר לערבב קמח שמרים וסוכר..להוסיף חלמון.
3
ואת החלב והחמאה .אם חסר מטע נוזל להוסיף מעט מים ממש בטיפות..
4
להתפיח עד להכפלת הנפח. ושוה התפחה של כ 20 דק..
5
לחלק לשני כדורים ולפתוח לעלה..
6
את הצמה נמלא השוקולד נוטלה, מעל נפזר שוקולית בערך כף. וקקאו גם כף..
7
מעל הכל נפזר מעט סוכר..
8
נגלגל לרולדה. לחצות לצמה ולתפיח. למרוח בביצה לפני האפיה..
9
לפרחי הגביניות..
10
לפתוח כדור שני לעלה..
11
למלא במילוי הגבינה, גלגל לרולדה. לחצות את הרולדה לחתיכות ולהניח להתפחה. למרוח בביצה לפני האפיה..
12
לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד שמשחים ואפוי. תהנו הילה.💕.
13
לאחר אפיה לצפות במי סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים