לןגן

פרחי גביניות וצמת שוקולד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 27/11/2017 | 00:32
פרחי גביניות וצמת שוקולד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח חלב עם חמאה ולקרר.

  2. במיקסר לערבב קמח שמרים וסוכר..להוסיף חלמון

  3. ואת החלב והחמאה .אם חסר מטע נוזל להוסיף מעט מים ממש בטיפות.

  4. להתפיח עד להכפלת הנפח. ושוה התפחה של כ 20 דק.

  5. לחלק לשני כדורים ולפתוח לעלה.

  6. את הצמה נמלא השוקולד נוטלה, מעל נפזר שוקולית בערך כף. וקקאו גם כף.

  7. מעל הכל נפזר מעט סוכר.

  8. נגלגל לרולדה. לחצות לצמה ולתפיח. למרוח בביצה לפני האפיה.

  9. לפרחי הגביניות.

  10. לפתוח כדור שני לעלה.

  11. למלא במילוי הגבינה, גלגל לרולדה. לחצות את הרולדה לחתיכות ולהניח להתפחה. למרוח בביצה לפני האפיה.

  12. לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד שמשחים ואפוי. תהנו הילה.💕

  13. לאחר אפיה לצפות במי סוכר