ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קילו קמח סוגת לאפיית חלות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערכב את כל החומרים יחד למעט המלח להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת עיסה יפה וחלקה .
-
2
בסוף להוסיף כף מלח ולערבב שוב, לתת לבצק לתפוח שעתיים .
-
3
להכין חלות או לחמניות (חלה אני מכינה משלוש עיגולים ארוכים ועושה צמה).
-
4
לתת לחלות לתפוח בתוך התבנית בחוץ עוד שעה .
-
5
למרוח בביצה ושומשום לאפות לא בטורבו על מנת שלא יתביישו 180 מעלות עד להשחמה בערך 40 דק.
1
לערכב את כל החומרים יחד למעט המלח להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת עיסה יפה וחלקה .
2
בסוף להוסיף כף מלח ולערבב שוב, לתת לבצק לתפוח שעתיים .
3
להכין חלות או לחמניות (חלה אני מכינה משלוש עיגולים ארוכים ועושה צמה).
4
לתת לחלות לתפוח בתוך התבנית בחוץ עוד שעה .
5
למרוח בביצה ושומשום לאפות לא בטורבו על מנת שלא יתביישו 180 מעלות עד להשחמה בערך 40 דק.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים