לןגן

חלות/למניות

מאת: אורנה מויאל, פורסם: 26/11/2017 | 03:43
חלות/למניות

תקציר המתכון: מתכון קל מאוד וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערכב את כל החומרים יחד למעט המלח להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת עיסה יפה וחלקה

  2. בסוף להוסיף כף מלח ולערבב שוב, לתת לבצק לתפוח שעתיים

  3. להכין חלות או לחמניות (חלה אני מכינה משלוש עיגולים ארוכים ועושה צמה)

  4. לתת לחלות לתפוח בתוך התבנית בחוץ עוד שעה

  5. למרוח בביצה ושומשום לאפות לא בטורבו על מנת שלא יתביישו 180 מעלות עד להשחמה בערך 40 דק