אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,485
צפיות

ספיחה לחמה בל עג'ון

המתכון של
ספיחה לחמה בל עג'ון

פיצה על בשר מתובל

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק'ג קמח כף מלח כף חומץ כף מלח מים לפי הצורך בערך 3 כוסות 2 כפות שמרים 1/2 כוס שמן
  • לתערובת הבשר 1 ק'ג בשר אדום או כבש 3 בצלים גדולים שמן לטגון ולפתיחת הבצק קורט אגוז מוסקט קורט פלפל שחור 2 עגבניות ביצה אחת
אופן ההכנה
  • 1

    הקמח השמרים לערבב ביחד ולשפוך מים לפי הצורך להוסיף את החומץ השמן והמלח להאחד לבצק רק ונעים לתת לבצק לנוח להתפחה .


  • 2

    תערובת הבשר : קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בקערה נפרדת שמים את הבשר והתבלינים וקוביות העגבניה לאחר שהבצל שחום שופכים אותו לתערובת הבשר ומערבבים יחד עם הביצה כדי לקשור הכל .


  • 3

    משמנים את השיש ופותחים את הבצק או לרבועים או לעיגולים במרכז העיגול מניחים מתערובת הבשר ואופים על חום של 200 מעלות עד להזהבה בערך חצי שעה בתאבון .


1

הקמח השמרים לערבב ביחד ולשפוך מים לפי הצורך להוסיף את החומץ השמן והמלח להאחד לבצק רק ונעים לתת לבצק לנוח להתפחה .


2

תערובת הבשר : קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בקערה נפרדת שמים את הבשר והתבלינים וקוביות העגבניה לאחר שהבצל שחום שופכים אותו לתערובת הבשר ומערבבים יחד עם הביצה כדי לקשור הכל .


3

משמנים את השיש ופותחים את הבצק או לרבועים או לעיגולים במרכז העיגול מניחים מתערובת הבשר ואופים על חום של 200 מעלות עד להזהבה בערך חצי שעה בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים