לןגן

ספיחה לחמה בל עג'ון

מאת: אסתי גזאלה קטש, פורסם: 19/11/2017 | 14:43
ספיחה לחמה בל עג'ון

תקציר המתכון: פיצה על בשר מתובל

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הקמח השמרים לערבב ביחד ולשפוך מים לפי הצורך להוסיף את החומץ השמן והמלח להאחד לבצק רק ונעים לתת לבצק לנוח להתפחה

  2. תערובת הבשר : קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בקערה נפרדת שמים את הבשר והתבלינים וקוביות העגבניה לאחר שהבצל שחום שופכים אותו לתערובת הבשר ומערבבים יחד עם הביצה כדי לקשור הכל

  3. משמנים את השיש ופותחים את הבצק או לרבועים או לעיגולים במרכז העיגול מניחים מתערובת הבשר ואופים על חום של 200 מעלות עד להזהבה בערך חצי שעה בתאבון