ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה40 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 40 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בצק פילאס לחתוך לשניי עיגולים....להרתיח 3 תפוחי אדמה עד שהם רכים...למעוך לפירה....לטגן בצל ופטריות...עם מלח כורכום ופלפל שחור....למעוך את תפוחי האדמה ולהוסיף את השמן עם הפטריות המטוגנות.....
-
2
עיגול הראשון לשים מילוי בצורת עיגול חלול קרוב לדפנות..לשים מילוי באמצע בגודל של קערית..לכסות עם העיגול השני..ולסגור קצוות במזלג....לשים קערה באמצע...לחתוך לרצועות מהקערה כלפיי מטה...כל רצועה לסובב חצי סיבוב....להבריש בביצה וסומסום ולתנור...אפשר למלא בגבינות ותרד..או מנגולד...או בשר....
1
בצק פילאס לחתוך לשניי עיגולים....להרתיח 3 תפוחי אדמה עד שהם רכים...למעוך לפירה....לטגן בצל ופטריות...עם מלח כורכום ופלפל שחור....למעוך את תפוחי האדמה ולהוסיף את השמן עם הפטריות המטוגנות.....
2
עיגול הראשון לשים מילוי בצורת עיגול חלול קרוב לדפנות..לשים מילוי באמצע בגודל של קערית..לכסות עם העיגול השני..ולסגור קצוות במזלג....לשים קערה באמצע...לחתוך לרצועות מהקערה כלפיי מטה...כל רצועה לסובב חצי סיבוב....להבריש בביצה וסומסום ולתנור...אפשר למלא בגבינות ותרד..או מנגולד...או בשר....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים