לןגן

מאפה תפוח אדמה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/05/2015 | 23:10
מאפה תפוח אדמה

תקציר המתכון: מאפה מרשים...בקלי קלות....וטעים ברמותתתתתתתתתת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק פילאס לחתוך לשניי עיגולים....להרתיח 3 תפוחי אדמה עד שהם רכים...למעוך לפירה....לטגן בצל ופטריות...עם מלח כורכום ופלפל שחור....למעוך את תפוחי האדמה ולהוסיף את השמן עם הפטריות המטוגנות....

  2. עיגול הראשון לשים מילוי בצורת עיגול חלול קרוב לדפנות..לשים מילוי באמצע בגודל של קערית..לכסות עם העיגול השני..ולסגור קצוות במזלג....לשים קערה באמצע...לחתוך לרצועות מהקערה כלפיי מטה...כל רצועה לסובב חצי סיבוב....להבריש בביצה וסומסום ולתנור...אפשר למלא בגבינות ותרד..או מנגולד...או בשר...