הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמשרים את גרגרי החומוס .מבשלים בסיר לחץ כחצי .
שעה עד לריכוך.מסננים..
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבט רחב או סיר..
את גרגרי החומוס המסונן טוחנים גס במעבד מזון חלק אני מועכת במזלג או מועך.מוסיפים לבצל הקצוץ ואת התבלינים מבשלים כ 10 דקות. ומקררים..
הציפוי;.
את החומרים לבצק לערבב ןללוש יוצרים כדורים פינג פונג..
ההרכבה וטיגון;.
פותחים כול כדור לעלה בקוטר של 10 ס"מ.
לוקחים כפית גדושה מהמילוי ושמים באמצע העלה .מקפלים לחצי עיגול וסוגרים את השוליים היטב אפשר במזלג. מחממים מחבט עים שמן בגובה ס"מ ומטגנים עד לזהבה מישני הצדדים ומוצאים לנייר סופג..