לןגן

סמבוסק בטאווה (מילוי חומוס)

מאת: סמדר לוק, פורסם: 02/09/2017 | 06:04
סמבוסק בטאווה (מילוי חומוס)

תקציר המתכון: מתכון מוצלח עיראקי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המיצרכים לציפוי

אופן הכנה

  1. משרים את גרגרי החומוס .מבשלים בסיר לחץ כחצי

  2. שעה עד לריכוך.מסננים.

  3. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבט רחב או סיר.

  4. את גרגרי החומוס המסונן טוחנים גס במעבד מזון חלק אני מועכת במזלג או מועך.מוסיפים לבצל הקצוץ ואת התבלינים מבשלים כ 10 דקות. ומקררים.

  5. הציפוי;

  6. את החומרים לבצק לערבב ןללוש יוצרים כדורים פינג פונג.

  7. ההרכבה וטיגון;

  8. פותחים כול כדור לעלה בקוטר של 10 ס"מ

  9. לוקחים כפית גדושה מהמילוי ושמים באמצע העלה .מקפלים לחצי עיגול וסוגרים את השוליים היטב אפשר במזלג. מחממים מחבט עים שמן בגובה ס"מ ומטגנים עד לזהבה מישני הצדדים ומוצאים לנייר סופג.