ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חבילת תרד טריה - לחלוט במים רותחים ומלח לחצי דקה, לסנן היטב, לקרר ולחתוך
-
1 גבינה לבנה או כל גבינה שיש לכם
-
2 כפות גבינת שמנת אם אין לא חייב.. אך משדרג
-
-
חופן גבינה צהובה מגורדת /קשקבל
-
כל גבינה שיש לכם תוכלו להכניס למלית -ניצול שאריות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל-180 מעלות.
-
2
לחלוט התרד לסנן, לקרר ולחתוך.
-
3
לשים בקערה את כל חומרי המילוי (ללא המלח) ולערבב היטב..
-
4
לטעום, במידה וחסר מלח להוסיף..
-
5
לפתוח עלה אחד של פילו לרסס בתרסיס שמן על הכל ולשים עליו עלה נוסף של פילו ולרסס בשמן..
-
6
לשים מילוי בנדיבות בחלק הקרוב אליכן אך ברווח של כ- 2-3 סנטימטר מהקצה..
-
7
לגלגל יפה יפה ובזהירות שלא ישבר..
-
8
לשים בתבנית, למרוח בביצה ושומשום או קצח..
-
9
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ25-30 דקות עד שמקבל צבע יפה..
-
10
ב ת י א ב ו ן !!.
1
לחמם תנור ל-180 מעלות.
2
לחלוט התרד לסנן, לקרר ולחתוך.
3
לשים בקערה את כל חומרי המילוי (ללא המלח) ולערבב היטב..
4
לטעום, במידה וחסר מלח להוסיף..
5
לפתוח עלה אחד של פילו לרסס בתרסיס שמן על הכל ולשים עליו עלה נוסף של פילו ולרסס בשמן..
6
לשים מילוי בנדיבות בחלק הקרוב אליכן אך ברווח של כ- 2-3 סנטימטר מהקצה..
7
לגלגל יפה יפה ובזהירות שלא ישבר..
8
לשים בתבנית, למרוח בביצה ושומשום או קצח..
9
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ25-30 דקות עד שמקבל צבע יפה..
10
ב ת י א ב ו ן !!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים