לןגן

מאפה פילו עם גבינות ותרד

מאת: נורית גיספן, פורסם: 02/09/2017 | 02:36
מאפה פילו עם גבינות ותרד

תקציר המתכון: קריספי, במילוי עשיר ונימוח קל מהיר וכמה טעיםםם. ניצול גבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למריחה

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות

  2. לחלוט התרד לסנן, לקרר ולחתוך

  3. לשים בקערה את כל חומרי המילוי (ללא המלח) ולערבב היטב.

  4. לטעום, במידה וחסר מלח להוסיף.

  5. לפתוח עלה אחד של פילו לרסס בתרסיס שמן על הכל ולשים עליו עלה נוסף של פילו ולרסס בשמן.

  6. לשים מילוי בנדיבות בחלק הקרוב אליכן אך ברווח של כ- 2-3 סנטימטר מהקצה.

  7. לגלגל יפה יפה ובזהירות שלא ישבר.

  8. לשים בתבנית, למרוח בביצה ושומשום או קצח.

  9. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ25-30 דקות עד שמקבל צבע יפה.

  10. ב ת י א ב ו ן !!