ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
8 פטריות טריות חתוכות או משימורים
-
-
אופן ההכנה
-
1
במחבת עם 2 כפות שמן נטגן בצל לרצועות עד להזהבה.
-
2
נוסיף 2 כפות רוטב טריאקי ואת החזה עוף ונטגן מספר דקות מכל הצדדים נוסיף את הפטריות...מלח...פלפל שחור גרוס.
-
3
נקפיץ בערך רבע שעה ונצנן היטב ..
-
4
כל טורטיה לפני מילוי לחמם 10 שניות במיקרו כך הן לא נקרעות ונישארות גמישות בקיפול .
-
5
נכין כוס עם כפית קמח וחצי כוס מים נערבב היטב...זה בכדי להדק את הסגירה של הטורטיה.
-
6
ביצה טרופה .
-
7
פירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
-
8
בסגירה נמרח מהקמח והמים ..נבריש ביצה מלמעלה ...נתבול בפירורי לחם והשומשום...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .
-
9
או לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים .
-
10
בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
-
11
המלצה להוסיף רוטב פטריות .
1
במחבת עם 2 כפות שמן נטגן בצל לרצועות עד להזהבה.
2
נוסיף 2 כפות רוטב טריאקי ואת החזה עוף ונטגן מספר דקות מכל הצדדים נוסיף את הפטריות...מלח...פלפל שחור גרוס.
3
נקפיץ בערך רבע שעה ונצנן היטב ..
4
כל טורטיה לפני מילוי לחמם 10 שניות במיקרו כך הן לא נקרעות ונישארות גמישות בקיפול .
5
נכין כוס עם כפית קמח וחצי כוס מים נערבב היטב...זה בכדי להדק את הסגירה של הטורטיה.
6
ביצה טרופה .
7
פירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
8
בסגירה נמרח מהקמח והמים ..נבריש ביצה מלמעלה ...נתבול בפירורי לחם והשומשום...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .
9
או לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים .
10
בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
11
המלצה להוסיף רוטב פטריות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים