אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

14,489
צפיות

טורטיה במילוי חזה עוף ופטריות

המתכון של
טורטיה במילוי חזה עוף ופטריות

מעשיר את שולחן האוכל מנה סוףף

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם חזה עוף לקוביות
  • 8 פטריות טריות חתוכות או משימורים
  • 5 טורטיות מוכנות
  • בצל סגול
אופן ההכנה
  • 1

    במחבת עם 2 כפות שמן נטגן בצל לרצועות עד להזהבה.


  • 2

    נוסיף 2 כפות רוטב טריאקי ואת החזה עוף ונטגן מספר דקות מכל הצדדים נוסיף את הפטריות...מלח...פלפל שחור גרוס.


  • 3

    נקפיץ בערך רבע שעה ונצנן היטב ..


  • 4

    כל טורטיה לפני מילוי לחמם 10 שניות במיקרו כך הן לא נקרעות ונישארות גמישות בקיפול .


  • 5

    נכין כוס עם כפית קמח וחצי כוס מים נערבב היטב...זה בכדי להדק את הסגירה של הטורטיה.


  • 6

    ביצה טרופה .


  • 7

    פירורי לחם מוזהבים עם שומשום.


  • 8

    בסגירה נמרח מהקמח והמים ..נבריש ביצה מלמעלה ...נתבול בפירורי לחם והשומשום...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .


  • 9

    או לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים .


  • 10

    בתאבון אילנית בניזרי 💜 .


  • 11

    המלצה להוסיף רוטב פטריות .


1

במחבת עם 2 כפות שמן נטגן בצל לרצועות עד להזהבה.


2

נוסיף 2 כפות רוטב טריאקי ואת החזה עוף ונטגן מספר דקות מכל הצדדים נוסיף את הפטריות...מלח...פלפל שחור גרוס.


3

נקפיץ בערך רבע שעה ונצנן היטב ..


4

כל טורטיה לפני מילוי לחמם 10 שניות במיקרו כך הן לא נקרעות ונישארות גמישות בקיפול .


5

נכין כוס עם כפית קמח וחצי כוס מים נערבב היטב...זה בכדי להדק את הסגירה של הטורטיה.


6

ביצה טרופה .


7

פירורי לחם מוזהבים עם שומשום.


8

בסגירה נמרח מהקמח והמים ..נבריש ביצה מלמעלה ...נתבול בפירורי לחם והשומשום...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .


9

או לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים .


10

בתאבון אילנית בניזרי 💜 .


11

המלצה להוסיף רוטב פטריות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים