לןגן

טורטיה במילוי חזה עוף ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2017 | 03:22
טורטיה במילוי חזה עוף ופטריות

תקציר המתכון: מעשיר את שולחן האוכל מנה סוףף

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת עם 2 כפות שמן נטגן בצל לרצועות עד להזהבה

  2. נוסיף 2 כפות רוטב טריאקי ואת החזה עוף ונטגן מספר דקות מכל הצדדים נוסיף את הפטריות...מלח...פלפל שחור גרוס

  3. נקפיץ בערך רבע שעה ונצנן היטב .

  4. כל טורטיה לפני מילוי לחמם 10 שניות במיקרו כך הן לא נקרעות ונישארות גמישות בקיפול

  5. נכין כוס עם כפית קמח וחצי כוס מים נערבב היטב...זה בכדי להדק את הסגירה של הטורטיה

  6. ביצה טרופה

  7. פירורי לחם מוזהבים עם שומשום

  8. בסגירה נמרח מהקמח והמים ..נבריש ביצה מלמעלה ...נתבול בפירורי לחם והשומשום...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה

  9. או לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים

  10. בתאבון אילנית בניזרי 💜

  11. המלצה להוסיף רוטב פטריות