הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקראנצ'י עסיסי מבפנים והרוטב ממממממ מעלף
בורקס פילו במילוי בשר עסיסי ורוטב פיטריות/סיון מלול❤.
לרוטב פיטריות: לטגן בצל, להוסיף גמבה אדומה קצוצה, סלסלת פיטריות טריות שמפיניון וקופסאת שימורים של פיטריות שמפיניון מסוננת מנוזלים. לטגן עוד רבע שעה. להוסיף 3 כוסות מים, כף קורנפלור, 2 כפות אבקת מרק פיטריות, חופן פטרוזיליה קצוצה, כמון מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. לבשל 10 דק לסמכה תוך ערבוב..
לבורקס לקחת 2 עלי פילו לרסס בספריי שמן, לחתוך ל- 2 משולשים... להניח את הבשר בקצה הרחב לכל האורך.. ולגלגל לקצה הדק לפינה ממשולשת לאחר מכן נגלגל לצורת שבלול והחלק האחרון שנותר מהשבלול נכניס מתכתיו לסגירה. ❤סיון מלול.
לבשר: נטגן בצל קצוץ נוסיף קילו בשר בקר טרי טחון, ונפורר עם מזלג עד שהוא משנה את צבעו. כעת נוסיף צרור כוסברה, 2 כפות רסק עגבניות, כמון פלפל שחור ומלח לפי טעמכם וקורט בהרט. ערבבו ושפרו טעמים..
לאחר שהנחנו את כל הבורקסים בתבנית נפריש בביצה טרופה ונפזר שומשום.❤סיון מלול.
אפייה 180 מעלות עד להזהבה יפה.
שתפו תוצאות שלכם.