לןגן

בורקס פילו במילוי בשר לצד רוטב פיטריות משגעע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 12/08/2017 | 21:37
בורקס פילו במילוי בשר לצד רוטב פיטריות משגעע

תקציר המתכון: קראנצ'י עסיסי מבפנים והרוטב ממממממ מעלף

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בורקס פילו במילוי בשר עסיסי ורוטב פיטריות/סיון מלול❤

  2. לרוטב פיטריות: לטגן בצל, להוסיף גמבה אדומה קצוצה, סלסלת פיטריות טריות שמפיניון וקופסאת שימורים של פיטריות שמפיניון מסוננת מנוזלים. לטגן עוד רבע שעה. להוסיף 3 כוסות מים, כף קורנפלור, 2 כפות אבקת מרק פיטריות, חופן פטרוזיליה קצוצה, כמון מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. לבשל 10 דק לסמכה תוך ערבוב.

  3. לבורקס לקחת 2 עלי פילו לרסס בספריי שמן, לחתוך ל- 2 משולשים... להניח את הבשר בקצה הרחב לכל האורך.. ולגלגל לקצה הדק לפינה ממשולשת לאחר מכן נגלגל לצורת שבלול והחלק האחרון שנותר מהשבלול נכניס מתכתיו לסגירה. ❤סיון מלול

  4. לבשר: נטגן בצל קצוץ נוסיף קילו בשר בקר טרי טחון, ונפורר עם מזלג עד שהוא משנה את צבעו. כעת נוסיף צרור כוסברה, 2 כפות רסק עגבניות, כמון פלפל שחור ומלח לפי טעמכם וקורט בהרט. ערבבו ושפרו טעמים.

  5. לאחר שהנחנו את כל הבורקסים בתבנית נפריש בביצה טרופה ונפזר שומשום.❤סיון מלול

  6. אפייה 180 מעלות עד להזהבה יפה

  7. שתפו תוצאות שלכם