ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לבצק.
-
2
1) שמים בקערת המיקסר את הקמח, שמן סוכר שמרים בצים ומים ומערבבים עד לאיחוד ורק בסוף מוסיפים את המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים .
-
3
2) אופן הכנת המלוי.
-
4
מערבבים את הקקאו עם הסוכר מים וקינמון .
-
5
ורק בסוף מוסיפים את השוקולד המומס עד לקבלת מרקם קרמי נוח למריחה.
-
6
3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים .
-
7
ומרדדים למלבן בעובי של 1/2ס"מ, מורחים שיכבה נדיבה של המילוי ומקפלים את הבצק לעורך בשני הצדדים ושוב מקפלים את שני הקצבות ומרדדים שוב למלבן, חותכים 3רצועות שווים .
-
8
וקולעים צמה, מעבירים לתבנית סיליקון אנגליש קייק אפשר תבנית אחת פעמית , מכסים לתפיחה נוספת מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
-
9
לסירופ .
-
10
שמים על הגז את מים שופכים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה החמה .
-
11
בהצלחה לכולם.
1
לבצק.
2
1) שמים בקערת המיקסר את הקמח, שמן סוכר שמרים בצים ומים ומערבבים עד לאיחוד ורק בסוף מוסיפים את המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים .
3
2) אופן הכנת המלוי.
4
מערבבים את הקקאו עם הסוכר מים וקינמון .
5
ורק בסוף מוסיפים את השוקולד המומס עד לקבלת מרקם קרמי נוח למריחה.
6
3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים .
7
ומרדדים למלבן בעובי של 1/2ס"מ, מורחים שיכבה נדיבה של המילוי ומקפלים את הבצק לעורך בשני הצדדים ושוב מקפלים את שני הקצבות ומרדדים שוב למלבן, חותכים 3רצועות שווים .
8
וקולעים צמה, מעבירים לתבנית סיליקון אנגליש קייק אפשר תבנית אחת פעמית , מכסים לתפיחה נוספת מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
9
לסירופ .
10
שמים על הגז את מים שופכים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה החמה .
11
בהצלחה לכולם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים