אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,519
צפיות

רולדות שמרים במילוי שוקולד קינמון

המתכון של
רולדות שמרים במילוי שוקולד קינמון

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים לבצק
  • 500 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כום מים
  • 2 בצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס אבקת סוכר אפשר חצי
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 3 כפות קקאו
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס
  • לסירופ
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק.


  • 2

    1) שמים בקערת המיקסר את הקמח, שמן סוכר שמרים בצים ומים ומערבבים עד לאיחוד ורק בסוף מוסיפים את המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים .


  • 3

    2) אופן הכנת המלוי.


  • 4

    מערבבים את הקקאו עם הסוכר מים וקינמון .


  • 5

    ורק בסוף מוסיפים את השוקולד המומס עד לקבלת מרקם קרמי נוח למריחה.


  • 6

    3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים .


  • 7

    ומרדדים למלבן בעובי של 1/2ס"מ, מורחים שיכבה נדיבה של המילוי ומקפלים את הבצק לעורך בשני הצדדים ושוב מקפלים את שני הקצבות ומרדדים שוב למלבן, חותכים 3רצועות שווים .


  • 8

    וקולעים צמה, מעבירים לתבנית סיליקון אנגליש קייק אפשר תבנית אחת פעמית , מכסים לתפיחה נוספת מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


  • 9

    לסירופ .


  • 10

    שמים על הגז את מים שופכים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה החמה .


  • 11

    בהצלחה לכולם.


1

לבצק.


2

1) שמים בקערת המיקסר את הקמח, שמן סוכר שמרים בצים ומים ומערבבים עד לאיחוד ורק בסוף מוסיפים את המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים .


3

2) אופן הכנת המלוי.


4

מערבבים את הקקאו עם הסוכר מים וקינמון .


5

ורק בסוף מוסיפים את השוקולד המומס עד לקבלת מרקם קרמי נוח למריחה.


6

3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים .


7

ומרדדים למלבן בעובי של 1/2ס"מ, מורחים שיכבה נדיבה של המילוי ומקפלים את הבצק לעורך בשני הצדדים ושוב מקפלים את שני הקצבות ומרדדים שוב למלבן, חותכים 3רצועות שווים .


8

וקולעים צמה, מעבירים לתבנית סיליקון אנגליש קייק אפשר תבנית אחת פעמית , מכסים לתפיחה נוספת מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


9

לסירופ .


10

שמים על הגז את מים שופכים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה החמה .


11

בהצלחה לכולם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים