לןגן

רולדות שמרים במילוי שוקולד קינמון

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/07/2017 | 07:55
רולדות שמרים במילוי שוקולד קינמון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק

  2. 1) שמים בקערת המיקסר את הקמח, שמן סוכר שמרים בצים ומים ומערבבים עד לאיחוד ורק בסוף מוסיפים את המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים

  3. 2) אופן הכנת המלוי

  4. מערבבים את הקקאו עם הסוכר מים וקינמון

  5. ורק בסוף מוסיפים את השוקולד המומס עד לקבלת מרקם קרמי נוח למריחה

  6. 3) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים

  7. ומרדדים למלבן בעובי של 1/2ס"מ, מורחים שיכבה נדיבה של המילוי ומקפלים את הבצק לעורך בשני הצדדים ושוב מקפלים את שני הקצבות ומרדדים שוב למלבן, חותכים 3רצועות שווים

  8. וקולעים צמה, מעבירים לתבנית סיליקון אנגליש קייק אפשר תבנית אחת פעמית , מכסים לתפיחה נוספת מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  9. לסירופ

  10. שמים על הגז את מים שופכים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה החמה

  11. בהצלחה לכולם