אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,392
צפיות

שבלולי שמרים מדהימים...

המתכון של
שבלולי שמרים מדהימים...

בצק קל, טעים מאד לאוהבי השמרים ניתן למלא עם כל מילוי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • ק"ג קמח מנופה
  • 1 כוס שמן
  • 2 חלמונים
  • 2ביצים
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות שמרים יבשים כפית מלאה משפר אפייה (אם אין אז לא חובה)
  • 3/4 כוס סוכר 2 סוכר וניל
  • מילוי
  • סוכר חום עם קינמון ואגוזים קצוצים
  • או שוקולד נוטלה
  • סירופ
  • כוס סוכר
  • כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    1. לשים במיקסר את כל החומרים למעט הקמח, להתחיל לערבב ולהוסיף בהדרגה את הקמח ללוש במיקסר כ-עשר דקות, לכסות ולהכניס למקרר ללילה. או להתפיח בחוץ..


  • 2

    2.לחלק את הבצק ל-4 חלקים, (אם הבצק רך לשים קמח על השיש) לרדד את הבצק למלא עם המילוי שרצוי לך = יוצא לך ארבע רולדות או לעשות שבלולים כמו בתמונה .


  • 3

    3. להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל-180-200 מעלות. לטרוף ביצה ולהבריש, לאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות ויפות .


  • 4

    4. לקראת סוף האפייה להכין את הסירופ, לבשל את המים וסוכר כמה דקות עד שהוא מסמיך כשהעוגות יוצאות מהתנור לקרר אותן ולמרוח את הסירופ החם.(אם העוגה חמה למרוח את הסירופ קר... .


1

1. לשים במיקסר את כל החומרים למעט הקמח, להתחיל לערבב ולהוסיף בהדרגה את הקמח ללוש במיקסר כ-עשר דקות, לכסות ולהכניס למקרר ללילה. או להתפיח בחוץ..


2

2.לחלק את הבצק ל-4 חלקים, (אם הבצק רך לשים קמח על השיש) לרדד את הבצק למלא עם המילוי שרצוי לך = יוצא לך ארבע רולדות או לעשות שבלולים כמו בתמונה .


3

3. להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל-180-200 מעלות. לטרוף ביצה ולהבריש, לאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות ויפות .


4

4. לקראת סוף האפייה להכין את הסירופ, לבשל את המים וסוכר כמה דקות עד שהוא מסמיך כשהעוגות יוצאות מהתנור לקרר אותן ולמרוח את הסירופ החם.(אם העוגה חמה למרוח את הסירופ קר... .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים