תקציר המתכון: בצק קל, טעים מאד לאוהבי השמרים ניתן למלא עם כל מילוי
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1. לשים במיקסר את כל החומרים למעט הקמח, להתחיל לערבב ולהוסיף בהדרגה את הקמח ללוש במיקסר כ-עשר דקות, לכסות ולהכניס למקרר ללילה. או להתפיח בחוץ.
2.לחלק את הבצק ל-4 חלקים, (אם הבצק רך לשים קמח על השיש) לרדד את הבצק למלא עם המילוי שרצוי לך = יוצא לך ארבע רולדות או לעשות שבלולים כמו בתמונה
3. להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל-180-200 מעלות. לטרוף ביצה ולהבריש, לאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות ויפות
4. לקראת סוף האפייה להכין את הסירופ, לבשל את המים וסוכר כמה דקות עד שהוא מסמיך כשהעוגות יוצאות מהתנור לקרר אותן ולמרוח את הסירופ החם.(אם העוגה חמה למרוח את הסירופ קר...