אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

5,955
צפיות

מתכון ללחם שום וגבינות

המתכון של
מתכון ללחם שום וגבינות

הכרחי למי שמכינה מוקרם מכל סוג, פשוט שילוב מנצח😍😍😍לחם שום וגבינות הכי טעים שיש❤

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים לבצק
  • 3 כוסות קמח מנופה( כוס מדידה או כוס חד פעמי לשתיה חמה 240 מ"ל)
  • 1 כף שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס גדולה של חלב ( 240 מ"ל)
  • מצרכים לתערובת השום
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף בזיליקום יבש
  • 4-5 שיני שום כתוש
  • לפיזור
  • גבינת פרמזן מגורדת
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים, מתחילים ללוש במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן; מתחילים להוסיף את החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד, ממשיכים ללוש במהירות בינונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים..


  • 3

    מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח..


  • 4

    מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים את החצי הראשון לעיגול, מורחים על הבצק מתערובת השום שהכנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה ומוצרלה; במרכז אני שמה כמות יוצר גדולה של גבינות..


  • 5

    מרדדים את החצי השני לעיגול ומניחים מעל העיגול הראשון, מהדקים היטב את הקצוות  מסביב לכל העיגול, אפשר להעזר במזלג..


  • 6

    מניחים באמצע העיגול צלוחית עגולה קטנה, ומתחילים לחתוך לרצועות, מגלגלים כל רצועה לספירלה(בורג), יוצא לנו צורה של שמש..


  • 7

    מורחים על הכל את תערובת השום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים..


  • 8

    אין לכן מושג כמה זה טעיםםםם😍😍😍.


  • 9

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


  • 10

     .


1

אופן ההכנה:.


2

שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים, מתחילים ללוש במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן; מתחילים להוסיף את החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד, ממשיכים ללוש במהירות בינונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים..


3

מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח..


4

מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים את החצי הראשון לעיגול, מורחים על הבצק מתערובת השום שהכנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה ומוצרלה; במרכז אני שמה כמות יוצר גדולה של גבינות..


5

מרדדים את החצי השני לעיגול ומניחים מעל העיגול הראשון, מהדקים היטב את הקצוות  מסביב לכל העיגול, אפשר להעזר במזלג..


6

מניחים באמצע העיגול צלוחית עגולה קטנה, ומתחילים לחתוך לרצועות, מגלגלים כל רצועה לספירלה(בורג), יוצא לנו צורה של שמש..


7

מורחים על הכל את תערובת השום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים..


8

אין לכן מושג כמה זה טעיםםםם😍😍😍.


9

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


10

 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים