לןגן

מתכון ללחם שום וגבינות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/05/2017 | 21:12
מתכון ללחם שום וגבינות

תקציר המתכון: הכרחי למי שמכינה מוקרם מכל סוג, פשוט שילוב מנצח😍😍😍לחם שום וגבינות הכי טעים שיש❤

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לבצק

מצרכים לתערובת השום

לפיזור

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים, מתחילים ללוש במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן; מתחילים להוסיף את החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד, ממשיכים ללוש במהירות בינונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים.

  3. מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

  4. מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים את החצי הראשון לעיגול, מורחים על הבצק מתערובת השום שהכנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה ומוצרלה; במרכז אני שמה כמות יוצר גדולה של גבינות.

  5. מרדדים את החצי השני לעיגול ומניחים מעל העיגול הראשון, מהדקים היטב את הקצוות  מסביב לכל העיגול, אפשר להעזר במזלג.

  6. מניחים באמצע העיגול צלוחית עגולה קטנה, ומתחילים לחתוך לרצועות, מגלגלים כל רצועה לספירלה(בורג), יוצא לנו צורה של שמש.

  7. מורחים על הכל את תערובת השום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים.

  8. אין לכן מושג כמה זה טעיםםםם😍😍😍

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤

  10.