אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

7,538
צפיות

בצק רך עולמי במילוי מדהים 24-2-2017

המתכון של
בצק רך עולמי    במילוי  מדהים 24-2-2017

טונה עם טימין יבש. זיתי קלמטה. תפוח אדמה מבושל ותבלינים ועוד פלפל וצומה טעם מטריף בצק דק וטעם של עוד ראה תמונה גם אפוי וגם מטוגן

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק לחומרים
  • 3/4 כוס מים
  • 4 כפות שמן חמניות/אחר
  • 2.1/2 כוסות קמח מנופה
  • 1 ביצה
  • כף טימין יבש
  • מעט מלח
  • המילוי
  • 2 קופסאות טונה
  • זיתי קלמטה
  • 4-7 כפות סלטה מטבוחה
  • 1 תפוח אדמה מבושל ללא קליפה
  • חתוך לקוביות
  • 1 פלפלת חריפה עם 6 שיני שום כתושות(פלפל וצומה)
  • 1 כף טימין יבש
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבצק.


  • 2

    מרתיחים מעט את המים והשמן .


  • 3

    מוסיפים 3/4 כוס קמח..


  • 4

    מערבבים היטב ומורידים מהכיריים..


  • 5

    מוסיפים ביצה ומערבבים היטב .


  • 6

    במעבד מזון עם סכין. מכניסים את הבצק . ומוסיפים 1.3/4 כוס קמח שנשאר טימין יבש ..


  • 7

    מערבבים היטב עד לגוש בצק. ועם עדין יבש מוסיפים פחות מ-1/4 כוס מים חמימים ממשיכים ומערבבים לבצק נוח ורך להכנה .


  • 8

    המילוי .


  • 9

    מערבבים את חומרי המילוי. וממלאים. .


  • 10

    ראה תמונה אני גם אפיתי וגם טיגנתי שתיהם טעימים מאוד .


  • 11

    בברכה לקראת שבת גוליאנה .


  • 12

    .


1

הכנת הבצק.


2

מרתיחים מעט את המים והשמן .


3

מוסיפים 3/4 כוס קמח..


4

מערבבים היטב ומורידים מהכיריים..


5

מוסיפים ביצה ומערבבים היטב .


6

במעבד מזון עם סכין. מכניסים את הבצק . ומוסיפים 1.3/4 כוס קמח שנשאר טימין יבש ..


7

מערבבים היטב עד לגוש בצק. ועם עדין יבש מוסיפים פחות מ-1/4 כוס מים חמימים ממשיכים ומערבבים לבצק נוח ורך להכנה .


8

המילוי .


9

מערבבים את חומרי המילוי. וממלאים. .


10

ראה תמונה אני גם אפיתי וגם טיגנתי שתיהם טעימים מאוד .


11

בברכה לקראת שבת גוליאנה .


12

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים