ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בצק:.
-
2
1 ק"ג קמח.
-
3
1 כף מלח.
-
4
3 כפות שמרים יבשים.
-
5
1/4 כוס שמן זית.
-
6
1 ביצה.
-
7
מעט סוכר.
-
8
מעט זעתר.
-
9
מים לפי הצורך.
-
10
להתפיח את הבצק.
-
11
מילוי:.
-
12
בצל, גמבה, גזר, פטריות, פלפל חריף – לאדות במחבת.
-
13
גבינה צהובה וגבינה מלוחה מגורדות.
-
14
לחלק את הבצק ל-4. לפתוח כל רולדה למלא בירקות המאודים, לפזר מעט גבינה מלוחה ומעט גבינה מלוחה, לגלגל ולחתוך לשושנים..
-
15
לשים בתבנית את השושנים ולהתפיח. למרוח מעל ביצה וזעתר ולאפות..
1
בצק:.
2
1 ק"ג קמח.
3
1 כף מלח.
4
3 כפות שמרים יבשים.
5
1/4 כוס שמן זית.
6
1 ביצה.
7
מעט סוכר.
8
מעט זעתר.
9
מים לפי הצורך.
10
להתפיח את הבצק.
11
מילוי:.
12
בצל, גמבה, גזר, פטריות, פלפל חריף – לאדות במחבת.
13
גבינה צהובה וגבינה מלוחה מגורדות.
14
לחלק את הבצק ל-4. לפתוח כל רולדה למלא בירקות המאודים, לפזר מעט גבינה מלוחה ומעט גבינה מלוחה, לגלגל ולחתוך לשושנים..
15
לשים בתבנית את השושנים ולהתפיח. למרוח מעל ביצה וזעתר ולאפות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים