ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
במיקסר מערבבים ולשים את כל המרכבים. .
-
2
מתפיחים בין 35- ל-40 דקות.
-
3
ליצור צורות. מניחים על תבנית מרופדת ומתפיחים בין 1/4 שעה ל-20 דקות..
-
4
מברישים את הביגל בביצה.ומפזרים פיצפוצי שוקולד/שומשום .
-
5
ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות .
-
6
הזהבה יפה. כשיוצאים מהתנור מברישים בסירופ מספר פעמים. .
-
7
הסירופ להכנה .
-
8
מביאים לרתיחה מבשלים 10 דקות. ומוסיפים את הקינמון..
-
9
אפשרות למריחת העלה.
-
10
מערבבים קינמון סוכר וקקאו היטב ומורחים.
1
במיקסר מערבבים ולשים את כל המרכבים. .
2
מתפיחים בין 35- ל-40 דקות.
3
ליצור צורות. מניחים על תבנית מרופדת ומתפיחים בין 1/4 שעה ל-20 דקות..
4
מברישים את הביגל בביצה.ומפזרים פיצפוצי שוקולד/שומשום .
5
ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות .
6
הזהבה יפה. כשיוצאים מהתנור מברישים בסירופ מספר פעמים. .
7
הסירופ להכנה .
8
מביאים לרתיחה מבשלים 10 דקות. ומוסיפים את הקינמון..
9
אפשרות למריחת העלה.
10
מערבבים קינמון סוכר וקקאו היטב ומורחים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים