לןגן

ביגלה טעים תאריך 4-11-2016 טעים יאמי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 04/11/2016 | 09:00
ביגלה טעים      תאריך 4-11-2016  טעים  יאמי

תקציר המתכון: בצק הביגלה רך וכייפי לעשיה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר מערבבים ולשים את כל המרכבים.

  2. מתפיחים בין 35- ל-40 דקות

  3. ליצור צורות. מניחים על תבנית מרופדת ומתפיחים בין 1/4 שעה ל-20 דקות.

  4. מברישים את הביגל בביצה.ומפזרים פיצפוצי שוקולד/שומשום

  5. ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

  6. הזהבה יפה. כשיוצאים מהתנור מברישים בסירופ מספר פעמים.

  7. הסירופ להכנה

  8. מביאים לרתיחה מבשלים 10 דקות. ומוסיפים את הקינמון.

  9. אפשרות למריחת העלה

  10. מערבבים קינמון סוכר וקקאו היטב ומורחים