תקציר המתכון: בצק הביגלה רך וכייפי לעשיה
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
במיקסר מערבבים ולשים את כל המרכבים.
מתפיחים בין 35- ל-40 דקות
ליצור צורות. מניחים על תבנית מרופדת ומתפיחים בין 1/4 שעה ל-20 דקות.
מברישים את הביגל בביצה.ומפזרים פיצפוצי שוקולד/שומשום
ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
הזהבה יפה. כשיוצאים מהתנור מברישים בסירופ מספר פעמים.
הסירופ להכנה
מביאים לרתיחה מבשלים 10 דקות. ומוסיפים את הקינמון.
אפשרות למריחת העלה
מערבבים קינמון סוכר וקקאו היטב ומורחים