אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

10,827
צפיות

בולו איכותי מומלץ לחג

המתכון של
בולו איכותי מומלץ לחג

מועדים לשמחה. על שולחן החג. בסוכה המאפה הכי טעים . עם ריבות וקינוחים למינהם. מומלץ ביותר.

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1/4 כפית מי וורדים
  • 1 כוס סוכר
  • 1.1/4 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 200 גרם צימוקים בהירים
  • 200 גרם שקדים לבנים גרוסים גס
  • מי סוכר
  • 1/2 כוס מים רתוחים עם 2 כפות סוכר
  • פחות מקילו הבצק אמור להיות רך בינוני
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים כל החומרים למעט הקמח.(בצק פצצה).


  • 2

    לשים היטב ומוסיפים קמח. עד לקבלת בצק רך בינוני.(את המים ליצוק בהדרגה לראות כמה הקמח סופח) קרוב לקילו שוב לא קשה רך.


  • 3

    מכסים במגבת מטבח. לתפיחה במשך כשעה. בגמר התפיחה לשים שוב..


  • 4

    מחלקים הבצק לכדורים. וצרים מהם מבחר של צורות . מוארך. עיגול..


  • 5

    מניחים בתבנית מרופדת. בנייר אפיה. לתפיחה. .


  • 6

    מורחים על הבצק חלמון. ומפזרים שומשום. .


  • 7

    תנור שחומם 160 מעלות. אופים עד שזהוב יפה. .


  • 8

    ברגע שהמאפים יוצאים מהתנור להבריש במי סוכר. .


1

מערבבים כל החומרים למעט הקמח.(בצק פצצה).


2

לשים היטב ומוסיפים קמח. עד לקבלת בצק רך בינוני.(את המים ליצוק בהדרגה לראות כמה הקמח סופח) קרוב לקילו שוב לא קשה רך.


3

מכסים במגבת מטבח. לתפיחה במשך כשעה. בגמר התפיחה לשים שוב..


4

מחלקים הבצק לכדורים. וצרים מהם מבחר של צורות . מוארך. עיגול..


5

מניחים בתבנית מרופדת. בנייר אפיה. לתפיחה. .


6

מורחים על הבצק חלמון. ומפזרים שומשום. .


7

תנור שחומם 160 מעלות. אופים עד שזהוב יפה. .


8

ברגע שהמאפים יוצאים מהתנור להבריש במי סוכר. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים