לןגן

בולו איכותי מומלץ לחג

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 15/10/2016 | 08:27
בולו איכותי מומלץ לחג

תקציר המתכון: מועדים לשמחה. על שולחן החג. בסוכה המאפה הכי טעים . עם ריבות וקינוחים למינהם. מומלץ ביותר.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים כל החומרים למעט הקמח.(בצק פצצה)

  2. לשים היטב ומוסיפים קמח. עד לקבלת בצק רך בינוני.(את המים ליצוק בהדרגה לראות כמה הקמח סופח) קרוב לקילו שוב לא קשה רך

  3. מכסים במגבת מטבח. לתפיחה במשך כשעה. בגמר התפיחה לשים שוב.

  4. מחלקים הבצק לכדורים. וצרים מהם מבחר של צורות . מוארך. עיגול.

  5. מניחים בתבנית מרופדת. בנייר אפיה. לתפיחה.

  6. מורחים על הבצק חלמון. ומפזרים שומשום.

  7. תנור שחומם 160 מעלות. אופים עד שזהוב יפה.

  8. ברגע שהמאפים יוצאים מהתנור להבריש במי סוכר.