להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל והסוכר לחלמונים להוסיף את גרידת הלימון ולערבב אחר כך להוסיף את החלמונים לחלבונים ולהקציף איטי להוסיף שמן , קמח ואת המיץ מגרדת הלימון לשמן את התבנית של הסברינות עם ספריי להכין סירופ .
5
1 כוס סוכר .
6
1 כוס מים .
7
1 מיץ מלימון טרי.
8
לאפות בחום 180 מעלות לקרר להרטיב את הסברינות בסירופ .
9
להכין קרם משמנת מתוקה 3 כפות סוכר.
10
1 שקית פודניג וניל חצי כוס חלב ולהקציף לצפות את הסברינות ולהניח דובדבן על כל אחד .
1
4 ביצים 1 סוכר וניל 1 כוס סוכר.
2
גרידת לימון מלימון 1 כוס קמח 4 כפות שמן.
3
אופן ההכנה:.
4
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל והסוכר לחלמונים להוסיף את גרידת הלימון ולערבב אחר כך להוסיף את החלמונים לחלבונים ולהקציף איטי להוסיף שמן , קמח ואת המיץ מגרדת הלימון לשמן את התבנית של הסברינות עם ספריי להכין סירופ .
5
1 כוס סוכר .
6
1 כוס מים .
7
1 מיץ מלימון טרי.
8
לאפות בחום 180 מעלות לקרר להרטיב את הסברינות בסירופ .
9
להכין קרם משמנת מתוקה 3 כפות סוכר.
10
1 שקית פודניג וניל חצי כוס חלב ולהקציף לצפות את הסברינות ולהניח דובדבן על כל אחד .