ספר מתכונים עוגות גזר
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לקישוט העוגה
-
100 גרם אגוי מלך עם אגוזי פקאן קלויים קלות
-
1/4 כוס סילאן לזלף על העוגה
-
עוגת גזר הכי הכי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
-
-
-
-
-
1 כוס פירות יבשים. מישמישים. חמוציות
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את הביצים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר. לקצפת תפוחה..
-
2
מוסיפים בזליפה איטית את השמן. תמצית ווניל. גזר מגורר. ולבסוף את הטחינה. ומפסיקים עירבול.
-
3
בקערה ניפרדת מערבבים את קמח קונדיטור. קורנפלור.ואבקת אפיה. קינמון. ציפורן ואגוז מוסקט. ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבבים .
-
4
באיטיות בעטיפה עד לקבלת מסה אחידה (לא לערבב יותר מדי).
-
5
במרית מוסיפים בקיפול את הפירות והאגוזים .
-
6
יוצקים ל-2- תבניות אינגלש גדולות מרופדות..
-
7
לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. אפיה כ- 50-55 דקות..
-
8
מוציאים מהתנור. מצננים ומלזלפים את הסילאן על העוגה..
-
9
מקשטים באגוזים ואגוזי פקאן קלויים טעים אין על העוגה הזאת.
1
מקציפים את הביצים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר. לקצפת תפוחה..
2
מוסיפים בזליפה איטית את השמן. תמצית ווניל. גזר מגורר. ולבסוף את הטחינה. ומפסיקים עירבול.
3
בקערה ניפרדת מערבבים את קמח קונדיטור. קורנפלור.ואבקת אפיה. קינמון. ציפורן ואגוז מוסקט. ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבבים .
4
באיטיות בעטיפה עד לקבלת מסה אחידה (לא לערבב יותר מדי).
5
במרית מוסיפים בקיפול את הפירות והאגוזים .
6
יוצקים ל-2- תבניות אינגלש גדולות מרופדות..
7
לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. אפיה כ- 50-55 דקות..
8
מוציאים מהתנור. מצננים ומלזלפים את הסילאן על העוגה..
9
מקשטים באגוזים ואגוזי פקאן קלויים טעים אין על העוגה הזאת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים