מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את אבקת הסודה והמלח..
2
בקערת מערבל מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית-גבוהה לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמן בהדרגה, ולאחר מכן את הווניל והתבלינים, ומקציפים במהירות נמוכה לתערובת אחידה..
3
מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה במהירות נמוכה, ומערבלים קלות עד שמתקבלת תערובת אחידה..
4
מוסיפים גזר ואגוזים ומערבבים שוב..
5
מחממים את התנור לחום בינוני, 180 מעלות, ויוצקים את התערובת לתבניות אינגלישקייק (2 תבניות). אופים למשך 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
1
מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את אבקת הסודה והמלח..
2
בקערת מערבל מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית-גבוהה לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמן בהדרגה, ולאחר מכן את הווניל והתבלינים, ומקציפים במהירות נמוכה לתערובת אחידה..
3
מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה במהירות נמוכה, ומערבלים קלות עד שמתקבלת תערובת אחידה..
4
מוסיפים גזר ואגוזים ומערבבים שוב..
5
מחממים את התנור לחום בינוני, 180 מעלות, ויוצקים את התערובת לתבניות אינגלישקייק (2 תבניות). אופים למשך 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..