הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מכניסים לקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר ומערבבים.
2) מוסיפים את הביצים, חלמונים ושמן ואת המים למערבלים.
3)לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח,ונלוש כ 8 דק עד לקבלת בצק רך ונעים ומעט דביק..
4)נוציא את הבצק מהמיקסר ונלוש מעט,נשמן עם היד את הבצק מלמעלה ,נכסה בנילון ניצמד..
5)נתפיח כ-שעה עד שעה וחצי .
6)נחלק את הבצק ל 8 כדורים שווים,ושוב להתפיח כ-30 דק’..
7)לרדד כל כדור למלבן ולמרוח ממרח שוקולד,או מה שאוהבים😊 לגלגל לרולדה ומכל 2 רולדות ניצור צמה,יוצא 4 רולדות !נניח בתוך תבניות.
אינגלישקייק ולהתפיח כ- 30דק’, למרוח ביצה עם מעט מים, לפזר סוכר גבישי ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק.
8) מכינים את הסירופ .
שופכים את הסוכר והמים מוסיפים את הפרוסת לימון ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק .
.
9)מברישים את הרולדות ונהנים בהצלחה בתאבון 😋😋.