לןגן

עוגת שמרים בריוש פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/06/2024 | 14:13
עוגת שמרים בריוש פרווה

תקציר המתכון: טעים אש🔥

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים לקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר ומערבבים

  2. 2) מוסיפים את הביצים, חלמונים ושמן ואת המים למערבלים

  3. 3)לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח,ונלוש כ 8 דק עד לקבלת בצק רך ונעים ומעט דביק.

  4. 4)נוציא את הבצק מהמיקסר ונלוש מעט,נשמן עם היד את הבצק מלמעלה ,נכסה בנילון ניצמד.

  5. 5)נתפיח כ-שעה עד שעה וחצי

  6. 6)נחלק את הבצק ל 8 כדורים שווים,ושוב להתפיח כ-30 דק’.

  7. 7)לרדד כל כדור למלבן ולמרוח ממרח שוקולד,או מה שאוהבים😊 לגלגל לרולדה ומכל 2 רולדות ניצור צמה,יוצא 4 רולדות !נניח בתוך תבניות

  8. אינגלישקייק ולהתפיח כ- 30דק’, למרוח ביצה עם מעט מים, לפזר סוכר גבישי ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק

  9. 8) מכינים את הסירופ

  10. שופכים את הסוכר והמים מוסיפים את הפרוסת לימון ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק

  11. 9)מברישים את הרולדות ונהנים בהצלחה בתאבון 😋😋