הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבצק:.
להניח בקערה את כל החומרים לפי הסדר, להניח לרבע שעה בלי לערבב.ללוש עד לקבלת בצק חלק..
להתפיח עד להכפלת הנפח בערך שעה..
למילוי: לערבב את כל החומרים היטב למרקם חלק.
לציפוי: לערבב את החומרים לקבל תערובת פירורית.
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל4 חלקים. לרדד כל חלק למלבן לשים רבע מכמות המילוי ולגלגל לרול..
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להבריש בביצה ולפזר מעל מהתערובת הפירורית. .
להניח להתפחה כרבע שעה ואז להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות. לאפות עד שמזהיב. לחתוך אחרי שמתקרר מעט..