אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים עוגות שמרים

594
צפיות

עוגת שמרים במילוי גבינה

המתכון של
עוגת שמרים במילוי גבינה

שווה את ההשעה של הזמן...

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 2 כפיות שטוחות מלח
  • כוס וחצי שמן
  • 3 ביצים
  • 7 וחצי כוסות קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 2 כפות שמרים
  • כוס וחצי מים חמימים
  • למילוי
  • 850 גר' גבינה לבנה
  • 3 גבינת טוב טעם
  • כוס ושלושת רבעי סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • לציפוי
  • ביצה-להברשה
  • חצי כוס קמח
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס חמאה מומסת
אופן ההכנה
  • 0

    לבצק:.


  • 1

    להניח בקערה את כל החומרים לפי הסדר, להניח לרבע שעה בלי לערבב.ללוש עד לקבלת בצק חלק..


  • 2

    להתפיח עד להכפלת הנפח בערך שעה..


  • 3

    למילוי: לערבב את כל החומרים היטב למרקם חלק.


  • 4

    לציפוי: לערבב את החומרים לקבל תערובת פירורית.


  • 5

    לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל4 חלקים. לרדד כל חלק למלבן לשים רבע מכמות המילוי ולגלגל לרול..


  • 6

    להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להבריש בביצה ולפזר מעל מהתערובת הפירורית. .


  • 7

    להניח להתפחה כרבע שעה ואז להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות. לאפות עד שמזהיב. לחתוך אחרי שמתקרר מעט..


0

לבצק:.


1

להניח בקערה את כל החומרים לפי הסדר, להניח לרבע שעה בלי לערבב.ללוש עד לקבלת בצק חלק..


2

להתפיח עד להכפלת הנפח בערך שעה..


3

למילוי: לערבב את כל החומרים היטב למרקם חלק.


4

לציפוי: לערבב את החומרים לקבל תערובת פירורית.


5

לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל4 חלקים. לרדד כל חלק למלבן לשים רבע מכמות המילוי ולגלגל לרול..


6

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להבריש בביצה ולפזר מעל מהתערובת הפירורית. .


7

להניח להתפחה כרבע שעה ואז להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות. לאפות עד שמזהיב. לחתוך אחרי שמתקרר מעט..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים