לןגן

עוגת שמרים במילוי גבינה

מאת: מרים יחיא, פורסם: 29/12/2020 | 17:02
עוגת שמרים במילוי גבינה

תקציר המתכון: שווה את ההשעה של הזמן...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. לבצק:

  2. להניח בקערה את כל החומרים לפי הסדר, להניח לרבע שעה בלי לערבב.ללוש עד לקבלת בצק חלק.

  3. להתפיח עד להכפלת הנפח בערך שעה.

  4. למילוי: לערבב את כל החומרים היטב למרקם חלק

  5. לציפוי: לערבב את החומרים לקבל תערובת פירורית

  6. לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל4 חלקים. לרדד כל חלק למלבן לשים רבע מכמות המילוי ולגלגל לרול.

  7. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להבריש בביצה ולפזר מעל מהתערובת הפירורית.

  8. להניח להתפחה כרבע שעה ואז להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות. לאפות עד שמזהיב. לחתוך אחרי שמתקרר מעט.