אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים עוגות שמרים

6,292
צפיות

עוגת שמרים

המתכון של
עוגת שמרים

מתכון פרווה ממש טעים ושווה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק::
  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים/50 גרם טריים
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן + 1/4 כוס שמן
  • 1 3/4 כוס מים חמימים
  • כפית שטוחה מלח
  • למלית::
  • כוס קקאו משובח
  • 3 כוסות סוכר
  • כף גדושה אבקת נס קפה
  • חבילת פודינג וניל
  • למריחה::
  • ביצה עם מעט מים ומעט תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    שמים במיקסר את המצרכים לפי סדר כאשר השמן והמלח האחרונים להיכנס. במהלך הלישה, מוסיפים את הרבע כוס שמן הנוספת.


  • 2

    לשים כ 10 דקות.


  • 3

    מתפיחים בקערה מכוסה בניילון..


  • 4

    מחלקים את הבצק ל 5, פותחים למלבן ענק ומרדדים דק ככל האפשר. מורחים שמן ומעל מפזרים את תערובת הקקאו.


  • 5

    בגלגול, מגלגלים טיפה ומותחים אחורה.כך עד הסוף.מתקבלת רולדה עם הרבה סיבובים.


  • 6

    כעת,אפשר להשאיר את הרולדה כמו שהיא או לחתוך אותה לאורך,ללפף אחד בשני וליצור צורת בורג.


  • 7

    לשמן תבניות אינגלישקייק. להתפיח מכוסה בניילון עד הכפלת הנפח..


  • 8

    למרוח בתערובת הביצה ולאפות 10 דקות על 200° ולהוריד ל 160° עד לקבלת צבע יפה.


1

שמים במיקסר את המצרכים לפי סדר כאשר השמן והמלח האחרונים להיכנס. במהלך הלישה, מוסיפים את הרבע כוס שמן הנוספת.


2

לשים כ 10 דקות.


3

מתפיחים בקערה מכוסה בניילון..


4

מחלקים את הבצק ל 5, פותחים למלבן ענק ומרדדים דק ככל האפשר. מורחים שמן ומעל מפזרים את תערובת הקקאו.


5

בגלגול, מגלגלים טיפה ומותחים אחורה.כך עד הסוף.מתקבלת רולדה עם הרבה סיבובים.


6

כעת,אפשר להשאיר את הרולדה כמו שהיא או לחתוך אותה לאורך,ללפף אחד בשני וליצור צורת בורג.


7

לשמן תבניות אינגלישקייק. להתפיח מכוסה בניילון עד הכפלת הנפח..


8

למרוח בתערובת הביצה ולאפות 10 דקות על 200° ולהוריד ל 160° עד לקבלת צבע יפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים