הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת הדבש טעימה ועסיסית שנטרפת במהירות כי היא כל כך טעימה
מחממים מראש תנור ל-170 מעלות..
בקערה מכניסים את הדבש, הביצים, השמן הסוכר והתה..
טורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אוורירית..
מוסיפים את הקמח ומערבבים ע"י קיפול לאיחוד טוב עם התערובת..
משמנים 2 תבניות אינגלייש קייק, יוצקים מהתערובת לתבניות..
מכניסים לאפייה של כ-45 דקות..
העוגה צריכה לעלות לתפול להזהיב יפה..
בודקים עם קיסם עץ אם הוא יוצא יבש..
מוציאים את העוגה מהתנור ומזליפים 2 כפות דבש על כל עוגה בתבנית האינגליש קייק, מחכים כמה שניות והדבש נהייה נוזלי מהחום..
מורחים את הדבש באופן אחיד על כל העוגה..
מחכים שהעוגה תתקרר טוב ואפשר להגיש או לעטוף אותה בניילון נצמד או להכניס בקופסה מתאימה ולשמור במקרר עד 6-7 ימים. אפשר גם לשמור בטמפ' חדר מקופסה מרווחת ומכוסה לא יותר מ-3-4 ימים..