לןגן

עוגת הדבש של אורלי

מאת: בקי אוסגי, פורסם: 24/09/2016 | 23:33
עוגת הדבש של אורלי

תקציר המתכון: עוגת הדבש טעימה ועסיסית שנטרפת במהירות כי היא כל כך טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

(ל-2 תבניות אינגלייש קייק)

לזיגוג העוגה

אופן הכנה

  1. מחממים מראש תנור ל-170 מעלות.

  2. בקערה מכניסים את הדבש, הביצים, השמן הסוכר והתה.

  3. טורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אוורירית.

  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים ע"י קיפול לאיחוד טוב עם התערובת.

  5. משמנים 2 תבניות אינגלייש קייק, יוצקים מהתערובת לתבניות.

  6. מכניסים לאפייה של כ-45 דקות.

  7. העוגה צריכה לעלות לתפול להזהיב יפה.

  8. בודקים עם קיסם עץ אם הוא יוצא יבש.

  9. מוציאים את העוגה מהתנור ומזליפים 2 כפות דבש על כל עוגה בתבנית האינגליש קייק, מחכים כמה שניות והדבש נהייה נוזלי מהחום.

  10. מורחים את הדבש באופן אחיד על כל העוגה.

  11. מחכים שהעוגה תתקרר טוב ואפשר להגיש או לעטוף אותה בניילון נצמד או להכניס בקופסה מתאימה ולשמור במקרר עד 6-7 ימים. אפשר גם לשמור בטמפ' חדר מקופסה מרווחת ומכוסה לא יותר מ-3-4 ימים.