מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קילו פראסה נקייה אחרי השרייה של שעה במים
-
2 תפוחי אדמה בינוני מבושל
-
-
-
-
או 2 כפות קמח מצה/פירורית מצה(בפסח)
-
תיבול לפי הטעם
-
מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור
-
שמן קנולה לטיגון או תרסיס שמן קנולה
אופן ההכנה
-
1
מרתיחים את הפראסה עד לריכוך טוב – מסננים, מקררים ומייבשים..
-
2
טוחנים את הפראסה במעבד מזון..
-
3
בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים טוב טוב..
-
4
מוסיפים את הפראסה ואת שאר כל המרכיבים ומעבדים לעיסה אחת טובה ואחידה..
-
5
מחממים שמן בגובה של 1-1.5 ס”מ במחבת, או לרסס טוב את המחבת עם ריסוס שמן..
-
6
יוצרים בידיים עיגולי קציצות ומטגנים כל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג..
-
7
טיפ חשוב:.
-
8
כאשר עובדים עם ריסוס השמן, אז ליצור את הקציצות קצת יותר שטוחות וגם לוודא אם.
-
9
יש צורך אחרי הנגלה הראשונה לרסס עוד קצת, כדי שהמחבת לא תשרף ויהיה שימון לקציצות..
1
מרתיחים את הפראסה עד לריכוך טוב – מסננים, מקררים ומייבשים..
2
טוחנים את הפראסה במעבד מזון..
3
בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים טוב טוב..
4
מוסיפים את הפראסה ואת שאר כל המרכיבים ומעבדים לעיסה אחת טובה ואחידה..
5
מחממים שמן בגובה של 1-1.5 ס”מ במחבת, או לרסס טוב את המחבת עם ריסוס שמן..
6
יוצרים בידיים עיגולי קציצות ומטגנים כל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג..
7
טיפ חשוב:.
8
כאשר עובדים עם ריסוס השמן, אז ליצור את הקציצות קצת יותר שטוחות וגם לוודא אם.
9
יש צורך אחרי הנגלה הראשונה לרסס עוד קצת, כדי שהמחבת לא תשרף ויהיה שימון לקציצות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים