לןגן

קציצות פראסה

מאת: בקי אוסגי, פורסם: 22/09/2016 | 22:52
קציצות פראסה

תקציר המתכון: קציצות עסיסיות ומפנקות שבהחלט אני אוהבת להכין בחגים ובסופי שבוע

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול לפי הטעם

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הפראסה עד לריכוך טוב – מסננים, מקררים ומייבשים.

  2. טוחנים את הפראסה במעבד מזון.

  3. בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים טוב טוב.

  4. מוסיפים את הפראסה ואת שאר כל המרכיבים ומעבדים לעיסה אחת טובה ואחידה.

  5. מחממים שמן בגובה של 1-1.5 ס”מ במחבת, או לרסס טוב את המחבת עם ריסוס שמן.

  6. יוצרים בידיים עיגולי קציצות ומטגנים כל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

  7. טיפ חשוב:

  8. כאשר עובדים עם ריסוס השמן, אז ליצור את הקציצות קצת יותר שטוחות וגם לוודא אם

  9. יש צורך אחרי הנגלה הראשונה לרסס עוד קצת, כדי שהמחבת לא תשרף ויהיה שימון לקציצות.