אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

4,296
צפיות

לביבות תפוחות מתוקות לקינוח לחג איך לא נהדרות נחטפות של יהודי איטליה, אימוש שלי.

המתכון של
לביבות תפוחות מתוקות לקינוח לחג איך לא נהדרות נחטפות של יהודי איטליה, אימוש שלי.

לביבות שמתחסלות. עם צנוברים. צימוקים טבולות בדבש עסיסי. המתכון של אימוש שלי.

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 8 ביצים מופרדות.
  • 8 כפות אבקת סוכר.
  • 8 כפות קמח מצות.
  • 4 כפות צימוקים.
  • 4 כפות צנוברים
  • שמן לטיגון
  • אבקת סוכר / דבש ניגר
אופן ההכנה
  • 1

    1.טורפים חלמונים. עם הסוכר. עד שהבלילה בהירה מאד. מוסיפים קמח המצות. הצימוקים. והצנוברים .


  • 2

    2. מקציפים את החלבונים. לקצף מוצק. ומבליעים אותו בבלילה בעדינות. בתנועות קיפול. .


  • 3

    3.מחממים שמן במחבת. כשהוא חם מאד. יוצקים לתוכו לביבות. כל אחת. בכמות של כף מהבלילה. .


  • 4

    כשהלביבות מזהיבות מלמטה. הופכים אותן ומזהיבים את הצד השני. מוצאים ומניחים על מגבות נייר. מגישים חם. עם אבקת סוכר לזרייה/ דבש ניגר. .


  • 5

    הערה אם לא מגישים את הלביבות מייד לאחר הטיגון. שומרים אותן חמות בתנור. בחום נמוך. כשהן מונחות על מגבות נייר..


  • 6

    .


1

1.טורפים חלמונים. עם הסוכר. עד שהבלילה בהירה מאד. מוסיפים קמח המצות. הצימוקים. והצנוברים .


2

2. מקציפים את החלבונים. לקצף מוצק. ומבליעים אותו בבלילה בעדינות. בתנועות קיפול. .


3

3.מחממים שמן במחבת. כשהוא חם מאד. יוצקים לתוכו לביבות. כל אחת. בכמות של כף מהבלילה. .


4

כשהלביבות מזהיבות מלמטה. הופכים אותן ומזהיבים את הצד השני. מוצאים ומניחים על מגבות נייר. מגישים חם. עם אבקת סוכר לזרייה/ דבש ניגר. .


5

הערה אם לא מגישים את הלביבות מייד לאחר הטיגון. שומרים אותן חמות בתנור. בחום נמוך. כשהן מונחות על מגבות נייר..


6

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים