לןגן

לביבות תפוחות מתוקות לקינוח לחג איך לא נהדרות נחטפות של יהודי איטליה, אימוש שלי.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 22/09/2016 | 12:52
לביבות תפוחות מתוקות לקינוח לחג איך לא נהדרות נחטפות של יהודי איטליה, אימוש שלי.

תקציר המתכון: לביבות שמתחסלות. עם צנוברים. צימוקים טבולות בדבש עסיסי. המתכון של אימוש שלי.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.טורפים חלמונים. עם הסוכר. עד שהבלילה בהירה מאד. מוסיפים קמח המצות. הצימוקים. והצנוברים

  2. 2. מקציפים את החלבונים. לקצף מוצק. ומבליעים אותו בבלילה בעדינות. בתנועות קיפול.

  3. 3.מחממים שמן במחבת. כשהוא חם מאד. יוצקים לתוכו לביבות. כל אחת. בכמות של כף מהבלילה.

  4. כשהלביבות מזהיבות מלמטה. הופכים אותן ומזהיבים את הצד השני. מוצאים ומניחים על מגבות נייר. מגישים חם. עם אבקת סוכר לזרייה/ דבש ניגר.

  5. הערה אם לא מגישים את הלביבות מייד לאחר הטיגון. שומרים אותן חמות בתנור. בחום נמוך. כשהן מונחות על מגבות נייר.