הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעראייס בסגנון מלי מאירוב: הקדמה: לא חובה לטגן את הבשר..אפשר להכין את הבשר להכניס לפיתה וללחוץ על הפיתה שהבשר ישתטח ואז להמשיך לפי המתכון.. המתכון: 7 פיתות קנויות...במחבת לטגן בצל קצוץ...להוסיף חצי קילו בשר טחון...לערבב עד שמאפיר..להוסיף כפית וחצי בהרט...חצי צרור פטרוזיליה...מלח פלפל..כפית פפריקה חריפה וכף פפריקה מתוקה...לבשל עד שאין נוזלים ..אבל נשאר מבריק משמן..ואדמדם מפפריקה...מי שלא מטגנת לערבב בקערה את הבשר והמצרכים...לצנן...לקחת את הפיתה ולעשות חריץ למלא בבשר המטוגן..לשים פרוסות עגבניה ובצל..לא חובה...מי שלא מטגן שימרח רוטב או טחינה..יקח חתיכה נדיבה מהבשר ימלא את הפיתה וילחץ..לשמן מחבת פסים או פלנצ'ה אש גבוהה..או טוסטר בשמן זית...ויניח את הפיתה 3 דקות מכל צד...עד שמשחירה קצת..מי שעשתה עם בשר לא מטוגן אז אש נמוכה יותר וקצת יותר זמן...אני עשיתי עם בשר מטוגן...!!!!.